Sági Szilárd vagyok, jelenleg gasztrokalandor. Idén ismertem meg Laczkó Gábort, a Szent István Korona pincészet főborászát, akivel a közös szüreti főzőcske során azonnal egy hullámhosszra kerültünk. Mivel nagyon jó visszajelzéseket kaptam az alkalomra kitalált, borral készült ételekről, úgy döntöttem, hogy az idei adventet a boroknak szentelem. Karácsony napjáig mindennap olyan új étel elkészítésére vállalkozom, amelyet nyolc kedvenc Szent István Korona borom egyike ihletett. Még én sem tudom, mi fog kisülni belőle, de remélem, hogy a végére még szorosabbá fűzöm a barátságot bor és étel között és Ti is megpróbálkoztok egyik másik receptemmel. Ízelítőül nézzétek meg, hogyan barátkoztam Gábor borával, ő pedig a főztömmel és holnaptól látogassatok ide minden nap. Kísérletre fel!
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 évesA belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.